Izjava o kolačićima

kolacic

Izjava o kolačićima

Naša Izjava o kolačićima odnosi se na kolačiće i kako ih koristimo, koju vrstu kolačića koristimo i koje informacije prikupljamo putem njih, te kako se te informacije koriste i kako možete upravljati vašim odabirima. Za više informacija o korištenju, spremanju i uporabi Vaših osobnih podataka pogledajte našu Izjavu o privatnosti. U svakom trenutku možete promijeniti svoj pristanak na našoj stranici. Vaš se pristanak odnosi na domenu: kakavdobarfilm.eu

Što su kolačići?

Kolačići (eng. cookies) su male tekstualne datoteke koje pohranjuju informacije. Ove informacije se spremaju na Vašem uređaju kada on učitava web stranicu u pregledniku. Kolačići omogućuju kvalitetno korištenje web stranice, čine ju sigurnijom i osiguravaju bolje korisničko iskustvo. Pomažu nam da bolje razumijemo kako stranica radi i gdje ju treba poboljšati. 

Kako koristimo kolačiće?

Kao i mnoge usluge online, naša web stranica koristi kolačiće prve i treće strane iz više razloga. Kolačići prve strane su najnužniji za rad web stranice. Oni omogućuju da stranica radi na ispravan način i ne prikupljaju nikakve prepoznatljive osobne podatke. Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom se koriste kako bi se utvrdilo koliko je web stranica uspješna, kako Vi komunicirate s našom stranicom, čini naše usluge sigurnima, oglašava Vama relevantne sadržaje i pruža Vam bolje korisničko iskustvo i ubrzava Vaše buduće interakcije sa stranicom. 

Kakve kolačiće koristimo?

Nužni kolačići: To su kolačići koji omogućuju pravilan rad web-mjesta i moraju biti aktivirani. Omogućuju nam da zadržimo sesiju korisnika i onemogućimo sigurnosne prijetnje. Ovi kolačići ne sakupljaju i ne spremaju nikakve osobne podatke. Statistika: Ovi kolačići spremaju informacije o broju posjetitelja, broju jedinstvenih posjetitelja, koje stranice se najčešće posjećuju, izvor posjeta i slično. Ovi podatci nam pomažu razumijeti i analizirati koliko dobro funkcionira web stranica i gdje ju je potrebno poboljšati. Funkcionalni: Ovi kolačići nam omogućuju funkcioniranje manje nužnih dijelova stranice kao što su prikazivanje video sadržaja ili dijeljenje sadržaja s naše stranice. Odabiri: Ovi kolačići nam omogućuju spremiti Vaše odabrane postavke kao što su postavke jezika kako biste imali bolje korisničko iskustvo pri budućem korištenju stranice. 

Kako mogu upravljati svojim odabirom kolačića?

Ukoliko u budućnosti odlučite promijeniti svoje odabire, možete odabrati “Izjava o privatnosti i kolačićima” na Vašem ekranu. Ovo će ponovno otvoriti pitanje pristanka i ovdje ćete moći promijeniti svoje odabire. Različiti preglednici omogućuju različite načine upravljanja kolačićima. Više o tome kako upravljati ili izbrisati kolačiće pročitajte na: wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.