Utorak, 28 svibnja, 2024

Najnovije

Klub nula (2023)

Kaskader (2024)

Divljina (2014)

Pretplati se

blog-header-kakav-dobar-film

Newsletter

Pretplatite se na bilten bloga kako biste pratili najnovije vijesti i objave.

Nikad nisam (2020-2023)

Nikad nisam (Never Have I Ever, 2020-2023) zabavna je tinejdžerska serija koja se u jednakoj mjeri uklapa u suvremeni stil televizijskog formata i prepušta nešto starijoj verziji komedije. Mindy Kaling si kao autorica serije o mladoj Amerkanki indijskih korijena može dopustiti da njezina junakinja Devi bude više od plošnog simbola inkluzivnosti.

U njezinim rukama Devi ne mora biti savršena Indijka koja se probija kroz rasnu netrpeljivost društva. Poput svojevrsnog Krista koji preuzima grijehe čovječanstva. Ona može biti odlična učenica, zabavna prijateljica, ali i naporna lapača koja češće griješi nego je svetica.

- Advertisement -

Maitreyi Ramakrishnan u seriji Nikad nisam

Maitreyi Ramakrishnan bez sumnje je zaslužna za pozitivan dojam o seriji. Izvrsna je u ulozi štreberice opsjednute seksom. Zahvaljujući očaravajućem osmjehu i osjetljivoj nervozi i za neuvjerljive zaplete stvara interes.

Nikad nisam završila je nakon četiri sezone što joj je također na hvalu. Unatoč popularnosti, završetak srednje škole određen je kao prirodan kraj djevojačkim zavrzlamama. Taman prije nego je dosadio.

- Advertisement -

OCJENA:

ocjene recenzije jutarnji program

- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčitanije