Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Najnovije

Pretplati se

blog-header-kakav-dobar-film

Newsletter

Pretplatite se na bilten bloga kako biste pratili najnovije vijesti i objave.

Ljetne razbibrige: Doktor Mike

Ljeto je, vruće je, svi su na moru ili su došli s mora, grad se smirio i i ispraznio. Na televiziji najviše reprize, u kinima skroman repertoar, a na platformama videa na zahtjev slažem sve duži i duži popis filmova koje moram pogledati. Umjesto da pogledam nešto novo, prvo sam prošla sve epizode Prijatelja (Friends, 1994-2004). A sada sam otkrila Doktora Mike-a!

Ne, ne, ne mislim na Dr. Quinn – ženu vrač (Dr. Quinn, Medicine Woman, 1993-1998) koju su isto zvali Doktor Mike (Iako, sada sam se sjetila i te serije! Tko mi može garantirati da neću i sve te epizode pogledati prije kraja ljeta.) Mislim na veoma popularan i aktivan Youtube kanal liječnika obiteljske medicine iz SAD-a: Doktora Mikea.

- Advertisement -
doctor mike youtuber
Doktor Mike je neodoljivo zabavan

Doktor Mike je pravi odabir za sve ljubitelje medicinskih serija zato što sa profesionalne strane objašnjava koliko su scene točne. Osobno najdraži su mi komentari na Dr. Housea (House M.D., 2004-2012) iako ovdje zbilja ima ponešto za svakoga. Čovjek čak komentira medicinu u Simpsonima (The Simpsons, 1989-). Ako vas iole zanima medicina naći ćete nešto za sebe.

Samo malo upozorenje. Na početku mi je bilo dovoljno pogledati Doktora Mikea kako desetak minuta reagira na Housea ili se ruga Uvodu u Anatomiju (Grey’s Anatomy, 2005-). Ali ubrzo deset minuta nije bilo dovoljno. Jedan video se pretvorio u tri, deset minuta u sat vremena i odjednom shvatiš da cijelu noć gledaš slatkog Doktora Mike-a kako komentira TikTokove.

Upozoreni ste.

OCJENA:

ocjene recenzije jutarnji program
- Advertisement -
Prethodna objava
Sljedeća objava

KOMENTIRAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčitanije