Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Najnovije

Pretplati se

blog-header-kakav-dobar-film

Newsletter

Pretplatite se na bilten bloga kako biste pratili najnovije vijesti i objave.

Prste sebi!: Brazil (2021)

Prste sebi!: Brazil (Brincando com Fogo: Brasil, 2021) je novi zbiljokaz (hrvatska riječ za reality show, ako se tko pitao) koji se premijerno prikazuje na platformi Netflix. U emisiji Prste sebi! natjecatelji misle da dolaze u razulareno odmorište kako bi uživali u sirovim strastima, a pritom se proslavili i obogatili. Ali nakon 24 sata saznaju da ako žele osvojiti pola milijuna reala ne smiju niti cmoknuti osobu koja im se sviđa. Ako ne odole putenim impulsima gube novac iz završne nagrade.

U rubrici Tri na jedan saznajte vrijedi li potrošiti vrijeme na ovu emisiju.

- Advertisement -

DOBRE STRANE:

1. Zabavna premisa u samo osam epizoda

Ako emisiji Prste sebi! odlučite dati priliku, barem znate da ju nećete nagledavati tjednima nego joj trebate posvetiti samo osam sati. Ideja da se deset promiskuitetnih pojedinaca stavi pod isti krov i onda im se zabrani fizički kontakt zabavit će i najvećeg cinika. A muke kroz koje će sudionici šoua prolaziti nasmijat će i one koji se trude praviti da su bolji od tako površne zabave. Zabava je zabava 🙂

Prste sebi Brazil najava Netflix serije Too Hot to Handle
Je li serija Prste sebi! na Netflixu vrijedna vašeg vremena?
2. Promišljeni zadatci

Iznenadit će vas da emisija Prste sebi! neće na sve moguće načine pokušati natjerati svoje natjecatelje da potroše novac. Da, bit će tu mnogo alkohola koji će smanjiti sposobnost kvalitetnog prosuđivanja, kao i privatni apartmani i intimne večerice. Ali natjecatelji su u emisiji kao bi razvili kvalitetne emotivne odnose, a u tome im pomažu psiholozi i seksolozi u nizu radionica čiji vas rezultati neće ostaviti ravnodušnima. Naprotiv, zdušno ćete navijati da ova nesmotrena družina uspije.

Natjecatelji Netflix serije prste sebi i Lana AI Too Hot to handle
Ako vam dosade natjecatelji, umjetna inteligencija Lana sigurno neće
3. Kvalitetni karakteri

Osim premise, ono što će vas natjerati da se zaljubite u emisiju Prste sebi! su sudionici šoua. Oni se pokušavaju prikazati kao veliki kuleri i zavodnici, ali ispod površnosti kojom se reklamiraju čuče divni i pametni ljudi koji se boje izaći. A ako vas ne zanima gledati ljudski rast i preobrazbe, fokusirajte se na druge dvije akterice šoua – umjetnu inteligenciju Lanu i pripovjedačicu Brunu Louise. Smijeha neće nedostajati.

- Advertisement -

LOŠE STRANE:

1. Natjecatelji su previše uspješni
Prste sebi too hot to handle netflix contestants poster
Natjecatelji emisije Prste sebi! umjesto na fizičkom rade na osobnom rastu

Uhvatit ćete se kako navijate jer su natjecatelji osvojili natrag dio novaca koje su prokockali prepuštajući se fizičkim strastima. Osjetljivijima će se stvoriti pokoja suzica na rubu oka kada tijekom radionica natjecatelji dožive prosvjetljenje i katarzu. Osobno se ne žalim. Ali navikla sam u zbiljokazima (OK, u realityima) vidjeti više oštrine. Upalila sam Prste sebi! kako bih bila zlobna i uživala u tuđim problemima, a na kraju sam samo htjela da svi žive sretno zauvijek vječno. Zbilja bi trebali upozoravati na takve stvari na početku. Još nam samo treba da svi pomislimo da svijet može biti bolje mjesto!

OCJENA:

- Advertisement -
Prethodna objava
Sljedeća objava

KOMENTIRAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Najčitanije