Nedjelja, 21 travnja, 2024

Najnovije

Pretplati se

blog-header-kakav-dobar-film

Newsletter

Pretplatite se na bilten bloga kako biste pratili najnovije vijesti i objave.

Novogodišnji tjedan u zagrebačkim kinima

KINO KINOTEKA

U kinu Kinoteka osim noviteta Otac, Obiteljska priča i animiranog filma Naprijed u novogodišnjem tjednu možete pogledati i filmove iz ciklusa Zimske priče: Snježne napetice i epska avantura. Taj ciklus sastoji se od akcijskog filma smještenog u hladnom ratu: Ledena postaja Zebra (1968.), kultnog Carpenterovog hororca Stvor (1982.) i neosporivog klasika Doktor Živago (1965.) Cjelokupni program provjerite na službenim stranicama kina ovdje.

- Advertisement -

KINO TUŠKANAC

U kinu Tuškanac do srijede se prikazuju filmovi iz ciklusa Retrovizor počevši sa češkom povijesnom dramom Čekić za vještice (1970.), nastavlja se filmom Hladnokrvni (1967.) prema istoimenom romanu o istinitim događajima Trumana Capotea, a završava prvim od tri remakea filma Zvijezda je rođena (1954.) s Judy Garland u glavnoj ulozi. Cijelokupni program kina pročitajte na službenoj stranici ovdje.


OSTALA KINA

Film koji počinje igrati u Blitz Cinestar kinima 31.12. je još jedan od Gibsonovih povratničkih filmova – crna komedija Kako se riješiti Djeda Mraza. Iz foršpana se čini zanimljivo, pa ako se nađe prilike, pronaći će se i recenzija.

- Advertisement -

KINO EUROPA ONLINE

Novi filmovi dostupni su i na Kino Europa web stranici gdje uz malu nadoknadu filmske hitove možete gledati i iz vlastitog kauča. Noviteti na platformi su hrvatska drama Mare o ženi iz malog mjesta koja se predaje kušnji, komedija Život je truba o mladom zagrebačkom bračnom paru i Mali kriminalistička drama o ocu koji želi zadržati skrbništvo nad sinom

Tu su i belgijski filmovi Potpuno novi zavjet s Bogom kao glavnim likom te Bosonogi car o belgijskom kralju koji pokušava pobjeći s Brijuna i ozbiljna drama Naše majke smještena u Gvatemali u vrijeme građanskog rata.

Ima još i indijska romantična drama Fotografija, francuska dramedija o političkom životu Alice i gradonačelnik te Ema – čileanska plesna melodrama o ljudskom tijelu plesu i majčinstvu.

Više o programu i uputama za gledanje pročitajte ovdje.

Uživajte u filmovima!

- Advertisement -

ODGOVORI

Napišite svoj komentar
Unesite svoje ime

Najčitanije